JeFF HarDy Fan Turkey
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

JEFF HARDY NE ZAMAN DÖNECEK?

JEFF HARDY NE ZAMAN DÖNECEK? Empty JEFF HARDY NE ZAMAN DÖNECEK?

Mesaj  jeff_hardy_ Ptsi Ekim 12, 2009 5:15 pm

JEFF HARDY NE ZAMAN DÖNECEK? Matt-Hardy-110209

Jeff Hardy'nin ağabeyi Matt Hardy internette sorularımızı cevapladı... Matt kısa görüşmede bakın neler söyledi...

Matt Hardy Konuştu... WWE' nin süperstarı Matt Hardy WWE universe'de hayranlarının sorularını cevapladı. Matt, "Undertaker - CM Punk maçı güzel geçti" dedi ve ardından dünya şampiyonlığu benim geleceğim diyerek bir gönderme yaptı. Matt şovda kısa birsüre olmayacak tabi bunun ilerleyen programlarda olduğunu belirtti ve yine kısa birsüre sonra dönecek... Ayrıca döndüğümde beni kimse durduramayacak ifadesinede yer verdi. Matt şu an kariyerinde zor günlerini yaşıyor ama nedeni bilinmiyor, mutsuz olduğu belli. Matt, The Miz'in banlanmasını öneriyorum da demeyi de ihmal etmedi. Matt bizi kırmayıp bir sorumuza da cevap verdi. Jeff ile ilgili bir soru sorduk... Şu an WWE' de bu gece bir Hardy eksik diyor ve ardından ve bize de bir teşekkür edip çıkıyor... Jeff'in dönüşü ile ilgili olarak ise inşallah 2010 olur sözlerini kullandı.

Kaynak : Bilgehan Demir'in Sitesi

İnşaLLah DöneR..
jeff_hardy_
jeff_hardy_
Jeff Hardy DeLisii
Jeff Hardy DeLisii

- Similar topics